ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’AAEPS

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ D’AMICS DE L’ESCOLA PIA AL SENEGAL

foto 1

El passat dilluns 24 de novembre vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal. Aquesta trobada va servir principalment per repassar les principals activitats realitzades durant el curs escolar 2013-2014, aprovar l’estat de comptes de l’associació i explicar l’estat actual del projecte que s’està realitzant.

Les cinc activitats principals on hem participat han estat:

•     Les Jornades de Futbol Solidari organitzades pel Grup d’Esplai l’Erol: 21 i 22 de desembre de 2013 – Recaptació:  6.783,85 euros

•         La Fira de l’arbre: 8 i 9 de febrer 2014 – Recaptació:  652,40 euros

•         L’entrepà solidari: 7 setmanes de febrer, març i abril de 2014 – Recaptació:  3.079,50 euros

•         Col·laboració amb la Jornada de Salut i Solidaritat – Dit i Gest: dissabte 5 d’abril de 2014 – Recaptació:  2.517,43 euros

•         Recol·lectes a l’església de Santa Anna: el dia del Domund i durant les primeres comunions dels grups de Catequesi – Recaptació:  700 euros

 

En referència al projecte actual de l’entitat, pel qual comptem amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Mataró i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, es va fer referència als aspectes següents:

PROJECTE DE SUPORT A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL CENTRE AGRARI DE M’LOMP

–        Aquest projecte està encaminat a la reforma de les infraestructures i la reestructuració de la forma

ció i l’activitat del Centre de Promoció Agrària de M’Lomp. Aquesta institució, amb més de 30 anys de trajectòria, és un suport important per als joves agricultors i ramaders de la regió, tant pel què fa a la formació professional de 3 anys de durada que ofereix, com pel què fa a l’ajut a la instal·lació i seguiment dels mateixos joves.

–       El projecte neix de la necessitat d’oferir una bona formació professional als joves de la regió per tal que puguin desenvolupar una tasca laboral a la seva pròpia zona i no es vegin obligats a emigrar cap a altres regions per manca d’oportunitats laborals.

Què s’ha realitzat fins ara?

–          Obres de millora dels 4 pous de l’escola (necessari abans d’instal·lar el sistema de reg)

–          El sistema de reg encara no s’ha acabat d’instal·lar. Es va haver de parar la instal·lació a l’època de pluges.

–          S’ha aprofitat per construir un tancat per les ovelles i els xais, per poder anar avançant en el projecte.

ASSEMBLEA ORDINÀRIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *