Just demà comença el desembre: el mes esperat per les vacances, el Nadal… i les Jornades de Futbol Solidari, una activitat molt integrada en l’ADN de l’escola i que enguany arriba a la 25a edició! 😍
Si estàs llegint això és perquè creiem que ets un pilar molt necessari per donar sentit al projecte solidari i ajudar al bon desenvolupament de les jornades. Per això et detallem les novetats:
– Activitats de sensibilització: són les activitats creades per voluntaris i membres del professorat de l’escola i que us farem arribar per dinamitzar a les classes amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el projecte on aniran els diners recaptats. A més, un cop realitzades, serà important explicar com seran les Jornades i què poden fer els nens i nenes per participar-hi.
– Les XXV Jornades: els partits que jugàvem al camp passaran a ser partides virtuals. A la web trobareu les bases de participació detallades i el formulari d’inscripció (obert de l’1 a l’11 de desembre). Atenció! La gran novetat serà que cada equip per inscriure’s s’haurà de proposar un repte econòmic a assolir i aconseguir donacions a través d’una plataforma online (estil Pia&Go). Durant el cap de setmana tindrem altres activitats per fer en família i amics: a la web i a les xarxes ho anirem explicant!
De moment això és tot. Com que hi ha força canvis, no dubteu en posar-vos en contacte: estarem encantades de respondre totes les preguntes!!! Ens trobareu a futbol.solidari@escolapia.cat
Moltes gràcies per la paciència i ajudar a fer possible les XXV Jornades de Futbol Solidari!!! ⚽