Benvolguts, Benvolgudes,

Al Senegal, com en gairebé a tots els països del món, la crisi de la COVID19 ha afectat el seu dia a dia. L’Estat ha pres mesures de precaució per no estendre més la malaltia, entre les quals ha estat el tancament de les escoles i centres formatius.

Malgrat que l’activitat acadèmica s’ha aturat des de fa dos mesos, l’Association Éducation Solidaire continua treballant per a garantir l’accés a l’educació i mantenir la seva qualitat. Les persones responsables i educadores dels projectes estan fent una feina enorme per adaptar i continuar la feina, amb totes les limitacions que existeixen…

S’ha incorporat l’école à la maison, com a suport a l’aprenentatge. Els i les mestres acompanyen a partir d’una plataforma web i altres mecanismes digitals als infants i joves, però no es poden quedar aquí. L’accés a la tecnologia és un factor limitant i per això altres mecanismes com les visites a les cases dels infants, les trucades a les famílies, les ràdios comunitàries i la implicació dels més grans de la casa estan essent un element essencial per a la continuació dels estudis. L’escola està buida, però l’aprenentatge no s’atura.

Per donar suport a aquesta gran tasca i col·laborar a resoldre els problemes ocasionats per la pandèmia, que si aquí són grans, ja us podeu imaginar com són allà, la Junta de la nostra associació va decidir, en sessió urgent, fer una aportació extraordinària de 12.000  (adjuntem escrit d’agraïment que hem rebut del Senegal).

Però a més a més d’aquesta aportació, feta amb els fons de reserva de l’entitat, us preguem una aportació voluntària segons les vostres possibilitats.

Aquesta aportació la podeu fer al compte conjunt de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal amb la Fundació Educació Solidària ES04-2100-0806-20-0201153618. D’aquesta manera us farem arribar el corresponent certificat per tal que us pugueu aplicar la corresponent desgravació en la declaració de l’IRPF si així ens ho sol·liciteu.

Des de la Junta estem segurs que, amb el vostre suport, podem seguir ajudant als nois i noies del Senegal.

Molt cordialment,

Quim Fernàndez

President AAEPS

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE L’ESCOLA PIA AL SENEGAL
Plaça Santa Anna, 1
08301 Mataró
http://www.amicssenegal.org
aaepsenegal@escolapia.cat