Benvolguts i benvolgudes,
Un any més, el cap de setmana 16 i 17 de desembre se celebraran les XXVIII Jornades del Futbol Solidari a l’edifici de centre. Les jornades d’enguany tenen per objectiu recaptar un mínim de 6.000€ per reparar el terra de la planta baixa del centre de la dona de Sam-Sam a les afores de Dakar (Senegal); ja que a causa de les constants inundacions tot el terreny ha quedat malmès.
Al llarg del cap de setmana a més a més dels partits de futbol, hi haurà ple d’activitats i espectacles i jocs així com partides de bingo, macromural, dinar popular, vermut musical, etc. a les que també us animem a venir i participar.
També oferirem un servei de bar que us permetrà col·laborar i gaudir de les jornades al mateix moment. A més, aquest any oferirem també un nou torneig de futbol pels més competitius majors de 18 anys amb fase de grups i eliminatòries. Necessitem de l’ajuda de tots i totes vosaltres per fer possible un any més les Jornades de Futbol Solidari. Per a més informació podeu consultar la web del Futbol Solidari www.futbolsolidari.org, on també trobareu l’enllaç per fer les inscripcions i el calendari d’esdeveniments.

Us animem a seguir-nos instagram i a twitter per així estar al dia de totes les informacions. Us hi esperem!

Junts marcarem el gol que canviï el món.

Gràcies!
FS