VI MOSTRA D’ENTITATS

Aquest proper dissabte dia 8 d’octubre, de 12h a 21h, l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal participarem a la VI Mostra d’Entitats organitzada per l’Ajuntament de Mataró on totes les entitats que hi participem tindrem la possibilitat de fer divulgació de les nostres activitats i dels nostres objectius.
La Mostra té per objectius difondre la tasca que realitzen les entitats de la ciutat, mostrar les possibilitats de col·laborar-hi i crear un espai de trobada i intercanvi sobre els temes que treballen. En aquesta edició de la Mostra d’Entitats, s’hi han inscrit 65 entitats de diferents àmbits: solidaritat, esports, veïnals, culturals, lleure, immigració, sociosanitari i medi ambient, que les podreu trobar aquest dissabte.

Durant tota la jornada les entitats participants han organitzat diversos actes en diversos espais. Hi haurà exhibicions i tallers en els espais de jocs i activitats. A més d’actuacions a l’escenari i una cercavila – batucada. Una de les novetats d’enguany serà una enlairada de globus en solidaritat amb els refugiats, una proposta del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència.

Alguns membres de la Junta Directiva estarem a la parada de l’associació que es trobarà ubicada just davant de entrada de l’Escola.
Si teniu la ocasió no dubteu en venir i gaudir de la mostra.
Esperem poder-vos saludar personalment.